Bilete pentru meciul cu CFR Cluj

Conducerea echipei Gaz Metan Medias , va pune incepand de vineri bilete in vanzare pentru meciul de sambata de pe teren propriu cu CFR Cluj.Pretul unui bilet e de 10 lei in orice sector al stadionului.

Iata programul de vanzare a biletelor :
Vineri : 16:00 – 18:00
Sambata :16:00 – 20:30

Partida dintre Gaz Metan Medias si CFR Cluj va avea loc sambata ora 20.30 , meci contand pentru etapa 18-a , prima a returului de campionat.

Va asteptam la stadion daca va PASA de aceasta echipa !! 

6 comentarii:

 1. Cu sau fara stegulete tricolore, haide-ti la meci. Era frumos daca se dadeau steguletele nu pentru noi, nu pt. imaginea noastra, pentru imaginea unui club si a unui oras in fata tarii. Atmosfera este creata de fani, da este adevarat, dar au nevoie si de accesorii (stegulete, fulare), evident se pot cumpara. Ideea steguletului tricolor a fost pentru a omagia cu aceasta ocazie si ziua de 1 Decembrie in interesul clubului si al intregului oras, asa ca imagine, asa ca gest de imbarbatare. Pacat, s-a dat cu piciorul de catre conducerea clubului GMM intr-o ocazie din care doaream sa cistigam cu totii. Probabil ca peste timp cu alti oameni, cu alte mentalitati din partea clubului se va reusi.

  HAI GAZU ! HAI ROMANIA !

  RăspundețiȘtergere
 2. lasati tata steguletele ..ca jucatorii vor sa intre de maine in greva ..daca nu se antreneaza pan la meciu cu cfr ..0 sanse de castig ..nici macar de un egal ..

  RăspundețiȘtergere
 3. Unde vedem baschetul nostru de azi?

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca va PASA de suporteri, ati renunta si voi la taxa pana avem rezultate si trece frigul.

  RăspundețiȘtergere
 5. clar ca voi fi prezent ..ca de fiecare data !! ..asa ca o gluma putin mai deplasata anonim 10.46 ce vreti sa injurati pe gratis??? voi ii injurati si ei va iau banii. 10 lei nu e mult mai ales ca jucam cu campioana in exercitiu. cred ca la medais sunt cele mai mici preturi la bilete din taota liga 1 ..10 lei intrage generala ..e putin :) ..de vroiau sa faca afacere din bilete ar fi impartit tribuna noua in 3 sectoare ..

  RăspundețiȘtergere
 6. fortza gaz metan medias!!!!!!!!!!!!! i batem de-i nenorocim pe CFR-isti!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.