Gaz Metan - Bistrita se joaca in primavara

Dumitru Dragomir a confirmat GSP.RO şi a anunţat amînarea ultimei etape: "În urma cererii a 12 cluburi din Liga 1, campionatul s-a întrerupt. Nu ştim cum vom programa această etapă încă, pentru că s-a amînat şi turul semifinalelor de Cupă şi încă nu ne dăm seama cînd am putea găsi dată liberă.

Să vedem, poate vom începe mai devreme dacă ne va permite vremea. Ieri aveam doar 3 cereri, dar astăzi au venit alte 9. Nici nu le-am citit, am încredere în conducători", a spus preşedintele LPF.


LPF a decis astăzi să amîne etapa a 20-a pentru 2013, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile pentru disputarea meciurilor. Decizia vine după ce ieri FRF a decis să mute prima manşă a semifinalelor Cupei României pentru anul viitor din aceleaşi motive.

Pînă la această decizie, sezonul ar fi trebuit să se reia pe 9 martie cu etapa a 21-a. Dumitru Dragomir va anunţa la ora 11:00 eventualele modificări ale programului pentru restul returului.

8 comentarii:

 1. Chejnarul din Feroe11 decembrie 2012, 12:23

  E bine .Hai sa ne miscam bine si pe piata transferurilor.Putem lua 1-2 jucatori de la Rapid , putem sa luam de la steaua pe Machado , Martinovic , ca vrea sa scape Becali de ei.Sunt curios ce vrea sa aduca Horoba de la Ac Milan.

  Sa vina imprumut Boateng , Robinho si Pato , si il facem pe MM de la steoaia sa planga ca vor pierde campionatul in dauna noastra:)) mai glumim si noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai dreptate , decat domnii Vukadinovic , Trtovac si altii ca astia mai bine Martinovic. Asta si joaca ca un sarb , e bataios , pune osul , nu stie el prea mult cu mingea dar mobilizeaza echipa , incita jocul . Martinovic si Markovic ar fi un cuplu bun . Nu am nimic cu Trtovac si Vukadinovic dar baietii astia nu inseamna nimic pentru Gaz Metan , atata am vazut dupa ei , doua masini , un BMW seria 5 si un Mini Cooper . Au venit cu trenu si pleaca cu masini scumpe in conditiile in care nu imi pot aminiti ceva remarcabil facut de ei la GMM . Am mai avut noi jucatori slabi dar dupa un sezon au plecat , baietii astia doi tot insista in apararea Gazului , cand ii vad in teren stau cu teama.

   Ștergere
 2. Paul !

  Ce tot spun oamenii astia pe la televiziuni depre GMM ca intra in grupul celor 7 echipe care au mari probleme financiare. OK, sint restante, am inteles de 2 luni la plata salariilor, dar de aici pina la Apolaclipsa mai este mult. Care-i adevarul ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu se pune problema , sunt niste aiureli.Nu trebuie s-o luati in serios tot ce scrie pe gsp si prosport.

   Ștergere
 3. Cine vrea sa vada baschetul este pe http://www.bc.khimik.com.ua. Din pacate se pare ca pierdem... 31 -17 min 6 repriza 2...

  RăspundețiȘtergere
 4. auzi,Mumu,sti cumva de ce nu joaca Deven Mitchell?

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe cand un "vot" pentru propuneri de plecari/veniri la echipa in perioada de iarna?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.