Nu se mai joaca meciul cu Bistrita?

Meciurile etapei următoare , ultima a acestui sfarsit de an , au şanse mici de a se mai juca din cauza vremii.

Mai multe cluburi au solicitat sa nu se mai dispute etapa programata weekend-ul viitor, iar după ce s-a consultat cu Mircea Sandu şi a verificat prognozele meteo pentru sfîrşitul săptămînii viitoare, Dumitru Dragomir anunţă că in urmatoarele zile, în Comitetul de Urgenţă, va solicita reprogramarea etapei pentru la anul: "Vom discuta şi voi propune clar să nu se mai joace din cauza vremii nefavorabile .

Partida dintre Gaz Metan Medias si Gloria Bistrita a fost programata vineri , 14.12.2012 , ora 18.00 , meci contand pentru etapa a 3-a a returului de campionat al Ligii 1.  

6 comentarii:

 1. ce sa joci pe patinoar?? :)) si de jucat hai sa zici ca poti juca ..ca e terenul incalzit ..dar echipa unde se antreneaza??? terenurile de antrenament is toate inghetate ..te accidentezi f. usor ..n-are rost sa se mai joace in conditiile astea.

  RăspundețiȘtergere
 2. mai bine la primavara. cu jucatori noi cu ambitii noi, si cu suporteri noi, sa speram!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. cu jucatori si ambitii noi, poate. cu suporteri noi, n-as fi asa optimist... nu suntem in stare sa ne adunam de 1-2 masini sa mergem la meciuri, deci sa nu ne amagim.

  RăspundețiȘtergere
 4. Frf a decis ca,cupa romaniei si etapa 20 din acest an sa se joace!

  RăspundețiȘtergere
 5. Am fost contactat de un impresar italian care are multi jucatori buni pentru echipa noastra.I-am zis sa ia legatura cu presedintele echipei noastre Ioan Horoba.

  RăspundețiȘtergere
 6. ar fi bine sa fie numa bagat italianu in seama si nu dat la o parte pentru ca sa poata sa aduca h horoba jucatori de perspectiva buzunarului lor

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.