20 de jucatori prezenti la reunirea echipei

Vacanţa de iarnă s-a încheiat astăzi pentru fotbaliştii medieşeni. Tehnicianul Cristi Pustai a sunat adunarea la ora 15:00 la stadion pentru ca un ceas mai tîrziu jucătorii grupării medieşene sa efectueze o primă sedinţă de acomodare după perioada sărbătorilor de iarnă.
La reunirea lotului au fost prezenti 20 de jucatori , absenti fiind Eric de Oliveira , Vitinho Medeiros , Aymer Tahar , Thaer Bawab, Azdren Lullaku si Nicandro Breeveld , jucatori care vor ajunge in zilele urmatoare.
Gaziştii se vor pregăti la Mediaş până la sfârşitul lunii ianuarie, iar în perioada 1-16 februarie vor merge în cantonament în staţiunea turcă Antalya.

Lotul prezent la reunire:
Portari: Milos Buchta, Răzvan Pleşca,Alexandru Greab.
 Fundaşi: Sergiu Muth, Ionuţ Buzean, Jasmin Trtovac, Zarko Markovic, Cosmin Frăsinescu, Radu Zaharia, Ivan Vukadinovic , Madalin Ciuca.
Mijlocaşi: Răzvan Avram, Costin Gheorghe, Ciprian Petre, Alex Munteanu, Cornel Todea, Vali Negru, Raul Gaspar , Florin Dan.
 Atacanţi: Dan Roman.

Nici un jucator nou nu a fost prezent la reunirea lotului.

10 comentarii:

 1. unde este ERIC????????? si BAWAB???????? fara cei doi suntem varza!!!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Deocamdata nu a venit nici un jucator nou.Doar pe saptamana viitoare.Sunt sanse bune ca Akaki sa intoarca la Medias deoarece nu si-a gasit echipa.

  RăspundețiȘtergere
 3. Akaki! Deci asta ii este valoarea? Chiar nicio echipa nu l-a luat pe Akaki care este liber de contract!? Eheeee......

  RăspundețiȘtergere
 4. ii prea bun de aceea nu l-a luat nimeni!

  RăspundețiȘtergere
 5. CE MAI TOT O DATZI CU AKAKI CARE S-A VAZUT DUPA IMPRUMUTUL DIN TURCIA SI IN MECIURILE SLABUTZE CA NEA PUSTAI L-A TOT FORTZAT DE-A LUNGUL TIMPULUI IAR "ASCENDENTZA" LUI IN FOTBAL SE VEDE ACUM CAND ESTE LIBER DE CONTRACT SI NU-L IA NIMENI, DECAT NOI, CA DEOBICEI, SI ASTA SA CA SA NE UMPLEM IAR LOTUL CU TOT FELUL DE PANARAME(PUNCT!).
  IN SCHIMB MA BUCUR SA REVAD LOTUL , STAREA BUNA (SPER)DIN ECHIPA CARE SE VEDE SI PE ROMAN DAR MAI ALES PE JARKO. :) NU IL VAD PREA CLAR PE "MASCAT", DAR CRED CA LA CE INALTZIME SI FIZIC ARE ,ESTE IVAN. INTERESANTA ATITUDINE....DE LUPTATOR.
  HAI GAZU,HAI BAIETZIIIIII

  RăspundețiȘtergere
 6. Fiecare vine cand vrea la antrenamente. Iarasi se face o "super pregatire fizica", iar din min.60 nu mai pot fugi nici 5 metri! Halal echipa am ajuns...

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.