La Baschet se vine , la fotbal se pleaca

Dupa achizitiile jucatorilor Ivan Lilov si Kyle Shiloh , echipa de baschet a orasului Medias s-a mai intarit in aceste zile cu un nou jucator, este vorba de Zoran Krstanovic care a semnat sambata un contract cu Gaz Metan.Astfel in ultimele 2 saptamani echipa de baschet a transferat 3 jucatori importanti in timp ce la echipa de fotbal inca nu s-a perfectat nici un transfer.


6 comentarii:

 1. De ce nu tii cont ca la baschet esti in plin campionat, plus Eurochallenge, plus Cupa Romaniei si de acum pana la sfarsitul lui mai se joaca marti-sambata in fiecare saptamana.La fotbal mai este timp si cred ca i aici ne vom intari.Cel putin asa cred si sper sa nu ma insel.

  RăspundețiȘtergere
 2. baschetul e pentru fanii genului, fobalul este pt tot orasul.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cred ca e invers. La baschet sunt adevaratii pasionati.

  RăspundețiȘtergere
 4. Mediasul inseamna in primul rand fotbal si apoi baschet. E adevarat ca pe vremuri , anii 70-80 dadeam jucatori la nationala de baschet dar sufletul orasului e echipa de fotbal . Nu ma mira dezinteresul conducerii pentru fotbal , avem in frunte oameni extrem de controversati , unii anchetati pentru diverse vanzari de gaze , altii scoliti la ceea ce se cheama Cooperativa lui Tata Jean ... E trist ...Poate va dati si voi seama cat de jos am ajuns la nivelul managementului fotbalistic.

  RăspundețiȘtergere
 5. am aflat ca la fotbal nu se mai baga bani.In doi ani echipa trebuie sa cade in B

  RăspundețiȘtergere
 6. Ce are daca mergem in B, acolo am fost toata viata.Sint echipe fanion in tara care-s prin B.asta e

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.