Mini-Concurs.Arata-ne ca esti suporter infocat

 Blogul suporterilor medieseni te invită la un mini-concurs organizat pentru cititorii blogului nostru, în care tot ce aveţi de făcut este să ne demonstraţi de ce credeţi că sunteţi unii dintre cei mai înfocaţi fani ''gazisti''. Acest lucru îl puteţi realiza trimiţându-ne o poză sau mai multe care să arate ataşamentul vostru faţă de culorile alb-negre. Poate aveţi camera vopsită în culorile clubului, poate că avei cea mai bogată colecţie de articole promoţionale marca GAZ METAN, poate că deţineţi o superpoză de pe stadion şi exemplele pot continua… Tot ce aveţi de făcut este să trimiteţi aceste poze pe adresa de e-mail forza_gaz_metan@yahoo.com , însoţite de câteva date despre voi.

Premiul consta intr-o esarfa Gaz Metan.
Concursul se va incheia pe data de 25 februarie 2013.

Fotografiile digitale nu trebuie să fie modificate sub nicio formă în programe care fac acest lucru (exemplu Photoshop). De asemenea, folosiţi doar poze care vă aparţin !

7 comentarii:

 1. Daca dadeai 100 de euroi mai ca avea succes initiativa asta,asa......,doar o esarfa......

  RăspundețiȘtergere
 2. A plecat pustai la PAnduri ????

  RăspundețiȘtergere
 3. Gazistle!!!...este adevarat ca pleaca Pustai la Pandurii???...peste tot prin presa se scrie despre asta...

  RăspundețiȘtergere
 4. Scuze ca m-am grabit cu scrisul Gazistule!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. A semnat cu Pandurii.Drum bun si cale batuta!Oricum,ne-a cam ingropat in turul asta de campionat cu tampeniile lui.Cea mai buna mutare ar fi sa-l aduca acum e Grigoras,un antrenor mult mai bun decat Pustai.

  RăspundețiȘtergere
 6. Visam mult pana la Grigoras . Credeti ca daca a lasat echipa de pe locul 3 vine la o echipa de pe locul 12 ? Ar fi bine dar nu prea cred

  RăspundețiȘtergere
 7. Cand se mai incheie concursu ?

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.