Bilete pentru partida cu Gloria Bistrita

Conducerea echipei Gaz Metan Medias , va pune incepand de Joi , bilete in vanzare pentru meciul de vineri de pe teren propriu cu Gloria Bistrita.Pretul unui bilet e de 10 lei in orice sector al stadionului.

Iata programul de vanzare a biletelor :
Joi : 16:00 – 18:00
Vineri :16:00 – 20:00

Partida dintre Gaz Metan Medias si Gloria Bistrita contand pentru etapa 20 , va avea loc vineri pe stadionul Gaz Metan incepand cu ora 20.00.
Cei care doresc sa sustina echipa alaturi de noi din sectorul G al tribunei II , sunt asteptati joi ora 16.00 , in fata casei de bilete de langa pasarela.
 

16 comentarii:

 1. pai si nimeni nu vine cu nimic, nici un banner, esarfa, fular, steag, nimic?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. -am spus ca echipa nu e din anul 1945 , ci cel putin din anul 1926 , poate pricepeti si voi , anul 1945 e un an trist ,nu are rost sa tot il pomenim , e anul in care s-a produs instalarea comunistilor la putere in Romania , e anul in care echipa a fost confiscata de comunisti , anul in care sub auspiciile industriei de gaze s-a luat cu japca o echipa fondata de domnul Karres , mare patron sas din Medias , cel care a avut fabrica " 8 Mai ". Uite asa tot o tinem cu istoria falsa , ni se tot livreaza fel si fel de istorii fabricate si le preluam de bune. Tineti-ti minte echipa asta e continuatoarea a ceea ce s-a chemat Karres Mediasch , trebuie sa fim extrem de mandri ca la noi fotbalul dateaza de timpuriu cand in Romania nu existau mai mult de 6 echipe. Ole , ole , lupta , lupta Gazule !!!!!

   Ștergere
 2. Paul,

  Vom avea in aparare 2 fundasi noi (stinga/dreapta)?

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru acest debut oficial al returului cu d-l Multescu pe banca GMM, merita sa fim la stadion. Un debut cu dreptul ar fi bun si nu ma indoiesc ca ar fi alfel, dar daca tot spunem ca pretuim GMM si noul antrenor, atunci sa mergem la stadion. Ar fi bun un banner de incurajare pt. echipa si antrenor, daca este nevoie pot sa contribui material la realizarea acestui banner.

  HAI GAZU ! HAI BAIETII ! Mult succes d-le Multescu , sintem alaturi de d-voastra pt. ca mediesenii credem in d-voastra !

  RăspundețiȘtergere
 4. Sunt sanse mari sa semneze fundasul sarb,ucraineanul Andrei urmeaza sa ajunga zilele urmatoare la Medias.

  RăspundețiȘtergere
 5. se tot insista cum ca ar mai trebui un ATACANT.stie cineva?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Balloteli de la AC MILAN!!!!!!!!!!!! :)

   Ștergere
 6. umbra lu roman ca joca mai bn ca el....(((

  RăspundețiȘtergere
 7. nu stiti se va aduna galeria la meci, vor veni suportari cu banner, steaguri, tobe? stie cineva ceva sigur?

  RăspundețiȘtergere
 8. Paul,

  A semnat Aleksandar Radovic ? La GSP a aparut stirea ' Aleksandar Radovic, fundas, a semnat cu Gaz Metan pe 3 ani si jumatate '.

  Ucraineanul Andrei este vizat pt. postul de fundas ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da a semnat. Speram ca acest transfer sa fie de bun augur ca de altfel si a celorlalti doi care au semnat, Cojocnean si Draghici.

   Ștergere
 9. Cei care doresc sa sustina echipa alaturi de noi din sectorul G al tribunei II , sunt asteptati joi ora 16.00 , in fata casei de bilete de langa pasarela.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ucraineanul Andrei este vizat pt. postul de fundas ?

   Ștergere
 10. in sfarsit avem un fundas dreapta de meserie ca zaharia e vai de el.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.