Un fundas italian in probe la Gaz Metan

Pe langa fundasul dreapta sarb Alex , antrenorul Gigi Multescu testeaza in aceste zile si un fundas stanga italian pe nume Nicola Canzian , care a jucat ultima data la formatia italiana Polisportiva Ars et Labor din Seria D.
Fundasul in varsta de 21 de ani , a mai evoluat la echipele PerdoCrema , Modena si Atalanta B.

Suntem online si pe pagina de Facebook AICI

8 comentarii:

 1. sa aiba bafta sa-l impresioneze pe nea gigi si sa devina fotbalist profesionist..

  RăspundețiȘtergere
 2. alex serb dvd http://www.youtube.com/watch?v=w2uYidBWrTw

  RăspundețiȘtergere
 3. HOROBA a fost si ramane un om de nimic. Un ospatar care aburea clientii pentru un ciubuc. Unde sunt fotbalistii de la Milan?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da ce credeai , ca din sef de sala la Aro Palace Brasov te poti face mare om de caracter ? Acelasi stil , alte vremuri , acum 30 de ani se gudura pe langa directorul de la Aro Palace , azi e la picioarele lui Cindrea . Nu prea inteleg ceva .... daca Piteiu a fost bagat la conflict de interese pentru ca era si director Romgaz si administrator Aprov , si dadea contracte la Aprov , nea Horoba nu e cautat de nimeni ca si el e in aceeasi situatie , e angajat la stat si da contractele echipei firmei lui fiu-so , din cate stiu si deplasarea in Antalya e tot pe firma pupilului , practic cam tot ce se cumpara pentru echipa trece prin firma asta. Curat murdar coane Fanica !

   Ștergere
 4. Seria D e cel mult judeteana daca nu o fi campionatul satesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lullaku tot din serie D a venit....

   Ștergere
 5. pai si lullaku tot in D a venit .. asta e valoarea fotbalului romanesc ..chiar nu v-ati saturat frate de aceleasi poezii avandul actor principal pe horoba? da-l in puii mei .. tot aceleasi vrajeli ba de baiatul lui ..ba ca el a fost sef de sala ..ba nu stiu ce. de ieri intr-o sapt. avem meci un comentariu n-am vazut cu "hai ba paul sa ne intalnim la casa de bilete" sau ceva de genul ..voi numa atrenori va visati ..numa patroni de echipa ..manageri ..sau ţaţe de pe marginea drumului care numa baga de vina si la care nu le convine nimic.

  RăspundețiȘtergere
 6. inlocuitorul lui vukadinovic, el sau buzean sa vedem care pe care, asta in cazul in care va ramane la medias

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.