Doneaza pentru mascota Gazului

Asociatia Fan Club Lupii Negri,continua actiunea "Doneaza pentru Mascota"! Toti mediesenii care vor participa in data de 09 Martie 2013 incepand cu ora 18.00, la meciul de baschet ,dintre Gaz Metan Medias vs. BC Miercurea Ciuc, sunt invitati sa DONEZE, fiecare dupa posibilitatile financiare,pentru “Mascota -LUP”. Mentionam ca la prima actiune din data de 26 Februarie 2013 la meciul din EuroChallenge dintre Gaz Metan Medias si BK Ventspils, s-au strans 1.480 de lei, din donatiile pe care mediesenii le-au facut.Suma stransa nu acopera contravaloarea mascotei, de aceea actiunea "Doneaza pentru Mascota-Lup" va continua si la meciul din data de 09 Martie 2013.Va multumim anticipat si speram ca (si de acesta data) actiunea sa dezvolte spiritul civic al tuturor mediesenilor.
 

6 comentarii:

 1. Paul,

  Nu se poate dona intr-un cont ? Nu stiu daca la meciul de baschet pot veni, dar pot pune bani intr-un cont.

  Mersi !

  RăspundețiȘtergere
 2. am dat si vom mai da... Putin cate putin se aduna! Sper ca cel care v-a imbraca mascota va fi plin de energie, ca mascota Oradiei, vesela si zbanghie, nu ca cea din Sibiu...

  RăspundețiȘtergere
 3. Da` cat costa mascota aia?

  RăspundețiȘtergere
 4. Anonim 14:42 , o sa iau legatura astazi cu cei care se implica in aceasta actiunea , si voi posta aici un cont bancar.

  RăspundețiȘtergere
 5. Anonim 14:42 , am discutat cu o persoana care se ocupa de aceasta actiune.Din pacate asociatia Lupii Negri inca nu are cont deschis la banca , dar daca aveti cumva cont de Facebook , va rog sa-i lasati un mesaj lui Minitehnicus Arpi .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mersi, Paul
   Pina la urma o sa ma duc la meciul de baschet si am sa pun acolo banii !

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.