Vitinho a revenit la antrenamente

Brazilianul Gazului Metan, Vitinho Medeiros, este foarte aproape de a reveni pe gazon, după ruptura de ligamente suferită la începutul actualei ediţii de campionat. Antrenorul Gheorghe Mulţescu a declarat într-o conferinţă de presă că Vitinho a reintrat în programul de antrenamente al Gazului Metan, astfel încât revenirea într-un meci oficial se va produce foarte curând. 
„Vitinho ne dă speranţe foarte bune. De la zi la zi e mult mai bine, a intrat în antrenamente normale. Acum trebuie să rezolve două lucruri: să scape de frică, normală după un asemenea accident şi să prindă forma sportivă, adică şi din punct de vedere fizic să ajungă la un nivel foarte bun. Îl aşteptăm să revină cât mai repede”, a spus tehnicianul Gazului Metan.
Vitinho Medeiros s-a accidentat grav în etapa a doua a actualei ediţii de campionat, la partida de la Mediaş dintre Gaz Metan şi Pandurii Tg. Jiu.

www.tribuna.ro

2 comentarii:

  1. sa revina avem nevoie de atacant.cine este acel jucator de la Timisoara pe care,spunea Horoba aseara ca vor sa-l transfere???

    RăspundețiȘtergere
  2. Bafta multa Vito.. sper sa ti se risipeasca teama de a mai pune picioru hotarat la minge ..si sa joci cel putin la fel de bine ca inainte de accidentare.

    RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.