Doliu in fotbalul Mediesean

Poreclit 'Strambul' , fostul fundas si capitan al echipei Gaz Metan Medias al anilor 70 , Jiga Cornel a decedat vineri seara la varsta de 63 de ani , dupa ce a suferit timp de 1 an si jumatate de cancer la gat .
El a evoluat timp de 4 sezoane la Gaz Metan intre anii 1973-1977, pe urma transferandu-se la formatia Vitrometan in anul 1977.

Randul de sus: Hulea Ovidiu (antrenor principal), Schiau P, Petrica M, Blajan N, Tulinschi M, Lepadatu G, Joo A,
Carnati C, Ardeleanu P, Jac V, Stanescu Nicolae (presedinte club).
Randul de jos: Pascal I, Jiga C, Moraru M, Ghiarmati T, Constantin D, Capitanu M, Bobolot N, Preda V, Moldovan I, Dulau V, Ghertner M.
In numele tuturor suporterilor Gaz Metan Medias , Gazistul.ro transmite multe condoleante familiei lui Cornel Jiga. Dumnezeu sa te odihneasca in pace Capitane' !!!


15 comentarii:

 1. dumnezeu sa l odihneasca in pace .amin

  RăspundețiȘtergere
 2. Dumnezeu sa l odihneasca !!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. D-zeu sa-l odihneasca !

  RăspundețiȘtergere
 4. o veste trista :( odihneasca-se in pace!!!

  RăspundețiȘtergere
 5. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.A fost un mare fotbalist un bun prieten si un capitan de neuitat.Nu te vom uita niciodata.Pazestene de sus.

  RăspundețiȘtergere
 6. in 7 august 2013 a decedat si Molnar Mihai poreclit Misi,fost component al generatiei din anii 50 cand a jucat finala cupei Romaniei cu CCA,DUPA CARE A ACTIVAT CA ARBITRU

  RăspundețiȘtergere
 7. Cei din fotografie au fost fotbalisti nu caricaturi gen Trtovac , Ciuca si altii . Dumnezeu sa-l odihneasca pe " Albastrica ". Nu l-am vazut jucand , poate nu imi amintesc dar am auzit ca fugea de manca pamantul de se temeau toti fundasii cand il vedeau in teren. . Sa vedem daca marele club GMM pune o banderola neagra pe mana jucatorilor la meciul de la Constanta ori cel putin da un comunicat de condoleante. Nu cred ca domnul Horoba era in fotbal cand lovea loabda nea Albastrica iar conducerea era in mod indicutabil la gradinita . Cred ca noi , Gazul Metan , avem fotbalisti mai buni in ceruri decat pe pamant. Ce echipa e acolo !

  RăspundețiȘtergere
 8. ce echipa aveam... Dumnezeu sa-l odihneasca....

  RăspundețiȘtergere
 9. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace pe domnul capitan! Domnii Cornel Jiga si Catalin Haldan sa se roage pt noi!

  RăspundețiȘtergere
 10. Imi pare rau sa vad Paul ca ai sters comentariul meu,din pacate se vede ca inca nu stii cine au adus echipa, prima data pe cele mai inalte culmi fotbalistice...verifica in arhivele fotbalistice despre Flacara Medias-CCA Bucuresti...

  RăspundețiȘtergere
 11. Inmormantarea v-a avea loc astazi la biserica din Vitro!

  RăspundețiȘtergere
 12. Dumnezeu sa-l odihneasca, E.A.C.

  RăspundețiȘtergere
 13. Multumim tuturor celeor care au fost alaturi de noi in asceste momente grele.Familia!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.