Site-ul Suporterilor isi anunta sfarsitul

Site-ul Suporterilor Gaz Metan , www.Gazistul.ro , se apropie de final.


Lansat pe 22 septembrie 2008 , Gazistul.ro a reprezentat un pariu. Era primul portal de ştiri despre echipa de fotbal din Medias, dedicat în întregime suporterilor Gazisti. A fost un debut pe piaţa online din Medias, şi, pot spune, unul fericit .

În aceşti ani,Gazistul.ro a devenit cel mai accesat site de ştiri de sport din Medias , depasind cu mult site-ul oficial al echipei Gaz Metan . Şi, cu sprijinul cititorilor mei , datorită laudelor dar şi criticilor dumneavoastră, am rămas în continuare cu gandul ca atat suporterii din tara cat si din strainatate sa fie tinuti la curent cu tot ce se intampla la echipa. Astăzi, 19.08.2013 din cauza unor probleme personale , sunt nevoit sa pun site-ul in vanzare sau sunt decis sa il inchid la sfarsitul acestei luni . 

Cei care vor sa continue  munca mea mai departe si doresc sa cumpere acest site , pot primi mai multe informatii la adresa de email : gazistul_ro@yahoo.com .

13 comentarii:

 1. Cat ar fii pretul? Informativ..

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper sa nu-l inchizi, avem nevoie de acest stie minunat !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Trimite-mi un mesaj la adresa de email gazistul_ro@yahoo.com si iti zic .

  RăspundețiȘtergere
 4. Ce probleme ai, Paul? Cat costa site-ul si ce ar trebui facut?

  RăspundețiȘtergere
 5. Daca imi scrieti pe adresa de email gazistul_ro@yahoo.com va pot spune.Vreau sa il vand sau sa il inchid la sfarsitul lunii.

  RăspundețiȘtergere
 6. nu mai are timp omu :) ..uitati ul alt moment in care pot aparea suporterii aia infocati al echipei. ca pe net numa papagalul e de voi.de as avea timp si bani l-as lua eu ..:(

  RăspundețiȘtergere
 7. Mă obligi Paul să merg la meciuri. Până acuma citeam comentariile și-mi era de ajuns.

  RăspundețiȘtergere
 8. Problema nu e cine il cumpără, ci cine e capabil sa il întretină si sa aduca informatii proaspete in permanenta. Se baga careva la postul de administrator activ?

  RăspundețiȘtergere
 9. Paul, daca se inchide acest site, cel care(inca)este reduta de netrecut a lui Horoba, acesta se v-a vedea invingator ; tu cu acest site ai facut minuni in sensul ca l-ai oprit pe Horoba, dar si pe altii ca el, sa-si stampere poftele de distrugere a primei echipe din oras, si pentru asta meriti tot respectul nostru!
  Sper ca vei lua cea mai buna decizie in privinta acestui site care este pacat sa se inchida ca sa nu mai spun ca unu ca Horoba ar fi in stare sa-l cumpere(mascat) numai pentru al distruge complet.
  Eu zic sa te mai gandesti, poate -poate……Hai,Paul, au fost perioade mai grele si ai trecut peste ele, nu se poate sa renunti la o"iubire" care te-a tinut zile si nopti intregi pana ai realizat ce ai realizat.
  Paul, mult succes in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 10. Sper ca nu ai fost amenintat!

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu , nu sa pus problema sa fiu amenintat.

  RăspundețiȘtergere
 12. Vreau sa il vand , iar cel care il va cumpara si care se va ocupa de el poate sa imi ceara oricand ajutor si il pot ajuta cu informatii despre echipa.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.