Se joaca fotbal si in decembrie

Liga Profesionistă de Fotbal a luat o decizie în privința disputării ultimelor două etape ale Ligii I din acest an.

Astfel, etapele a XVIII-a şi a XIX-a se vor disputa în luna decembrie, conform programării iniţiale, deoarece doar opt cluburi din cele 18 au solicitat în scris amânarea acestora pentru luna februarie 2014.
"Vă informăm ca etapele a XVIII-a şi a XIX-a se vor disputa conform programului iniţial aprobat de FRF  (...), urmând ca a doua parte a campionatului Ligii I să se reia cu etapa a XX-a, la data de 22 februarie 2014.
Ca urmare a consultărilor efectuate de LPF, doar un număr de opt cluburi au solicitat în scris reprogramarea etapelor a XVIII-a şi a XIX-a pentru luna februarie 2014, or în această situaţie LPF nu poate înainta către FRF o propunere care nu este susţinută de majoritatea membrilor săi", precizează LPF într-un comunicat preluat de Mediafax.
Conducerea LPF a dat ca exemplu programul din campionatele Franţei, Italiei, Germaniei, Spaniei, Angliei, Olandei unde partidele din luna decembrie nu sunt amânate.
"Credem că este important, pentru fotbalul românesc să-şi conserve propriile decizii, una dintre acestea fiind şi respectarea datelor stabilite în calendarul competiţional anual, aşa cum se întâmplă in fotbalul la care dorim şi noi să ne raportăm", se menţionează în comunicat.
În situaţia în care condiţiile meteorologice nu vor permite disputarea unor partide în condiţii optime vor fi luate măsurile regulamentare pentru reprogramarea acestora, precizează LPF.
Astfel , echipa noastra mai are doua meciuri de disputat in aceasta luna , acasa cu Sageata Navodari si in deplasare la Fc Botosani.


13 comentarii:

 1. Gaz Metan - Sageata Navodari (luni 16 decembrie ora 18.30)
  FC Botosani - Gaz Metan ( Joi 19 decembrie ora 13.00)

  RăspundețiȘtergere
 2. intr-o lume normala e firesc sa se joace si la inceputul lui decembrie ..nu doar campionatele din vest joaca si in decembrie. hai sa zici ca in spania italia(unele zone) anglia nu e chiar aceeasi vreme ca in romania dar in ucraina ungaria ..bulgaria serbia e cam aceeasi vreme ..aceleasi temperaturi. si toate aceste tari au etape si in decembrie.problema in romania e ca multe echipa fac cum a facut brasov. nu pornesc instalatiile de incalzire a terenului si atunci e clar ca nu poti juca. la un campionat de 18 echipe nu iti poti permite sa joci doar din august pana in noiembrie si din martie pana la sfarsitul lui mai.e prea putin timp. campionatul austriei care are doar 10 echipe in prima liga ultima etapa din 2013 a fost la sfarsitul lui noiembrie iar prima e la sfarsitul lui februarie.

  RăspundețiȘtergere
 3. Succes gazul. Putem sa mai facem 6 puncte. Ce bune ar fi... Toata stima jucatori si antrenor!

  RăspundețiȘtergere
 4. E greu pe vremea asta. Cine stie pe ce teren vom juca la Botosani...

  RăspundețiȘtergere
 5. Botosani nu are incalzire in gazon deci va fi mai rau ca la brasov , HAI GAZUU !!!

  RăspundețiȘtergere
 6. jucatorii au primit ceva bani ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Au primit 25% din salariile pe luna August , urmand ca ei sa mai primeasca inca 2 salarii pana in pauza competitionala .

   Ștergere
 7. la botosani doar doua posibilitati pot fii. ori inghetat daca e frig in ziua meciului ..ori mocirlos daca in perioada aia se va incalzi.saraciile alea de la botosani n-au nici nocturna nici gazon nici nimic. dar ei vor in liga 1.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. hai sugi pula handicapatule,tare destept esti tu,o fut pe mata de rapanos si ma pis pe gazul vostru de cacat.FZR Botosani!!!!!!

   Ștergere
  2. hai sugi pula handicapatule,tare destept esti tu,o fut pe mata de rapanos si ma pis pe gazul vostru de cacat.FZR Botosani!!!!!!

   Ștergere
 8. LA MULTI ANI CIPRIAN PETRE!! sa fii sanatos si sa ai cat mai multe impliniri. felicitari pentru cele peste 200 de meciuri in liga 1 si cele aproape 100 de prezente in tricoul gazului.

  RăspundețiȘtergere
 9. Din ce am auzit astazi e sedinta la lpf cu cluburile si se va vota oprirea campionatului ..deci sunt sanse mari ca cele doua etape sa nu se mai joace in 2013 se vor juca in primavara.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.