EXCLUSIV:JUCATORII AU PRIMIT O PARTE DIN SALARII

Fotbalistii echipei Gaz Metan Medias au primit in aceasta dimineata o parte din bani.
Restanţele salariale au fost onorate de club numai pentru luniile Ianuarie si Februarie şi se aşteaptă ca in urmatoarele 2-3 saptamani jucatorii Gazului sa primeasca si restul salariilor. 
Desi ieri au refuzat sa se antreneze , gazistii se vor reuni din nou astazi la stadion , unde vor efectua alergari usoare.

La reunirea lotului mediesean , au lipsit jucatorii Luky Kumada , Adrian Markus si Thaer Bawab care au sanse mici sa mai continue la Medias , in timp ce Cosmin Frasinescu si Cosmin Vatca au semnat cu CSU Craiova respectiv CFR Cluj .


5 comentarii:

 1. trei site-uri spun trei lucruri diferite ..pe un site scrie ca au venit toti pe unu ca a lipsit bawab si robertson ..acum citesc ca de fapt a lipsit markus kumada si bawab :)))))). si pana la urma in realitate au lipsit fix alti doi sau trei.

  RăspundețiȘtergere
 2. Se revine la normal cu echipa . HAI GAZUU !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce salarii sunt la gaz metan?Ce sume?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. majoritatea au pana in 3 ..4 mii. doar cativa depasesc jucatori ca plesca, trtovac, petre sau buzean. deaia jucatori ca frasinescu buchta sau bawab pleaca pt. ca nu accepta sa li se scada salarul. clubul nu mai poate da salariile pe care le dadea acum doi, trei ani.

   Ștergere
 4. Hai gazu , Hai băieţii !

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.