Gaz Metan neinvinsa in primul amical al zilei

Gaz Metan Medias a incheiat la egalitate scor 1-1 , in primul amical de astazi cu CFR Cluj , partida care a avut loc la ora 11.00.Golul echipei noastre a fost marcat de mijlocasul Sebastian Cojocnean din lovitura libera.

Răzvan Pleşca-Iulian Cristea, Giacomini Simone, Ahmed Mujdragic, Ionuţ Buzean-Aymen Tahar, Djalo Alibu Kaby, Răzvan Avram, Şuşu-Vitihno,Alexandru Buziuc.
După pauză au mai jucat Cojocnean, Trif şi Gaşpar.

Urmatoarea partida amicala va avea loc la ora 18.00 cand formatia noastra va intalni din nou CFR Cluj.

8 comentarii:

 1. chiar nu inteleg de ce cojo nu e folosit si titular. nu mi se pare chiar asa slab incat sa nu i se dea o sansa ca titular. stie careva cine a marcat pt. noi?

  RăspundețiȘtergere
 2. Scrie clar acolo ca , cojocnean a inscris din lovitura libera

  RăspundețiȘtergere
 3. in al2lea meci e deja 2-0 pt. cfr .. in minutu 30 :( ..probabil in meciul asta joaca cei veniti in probe.

  RăspundețiȘtergere
 4. Am luat-o bine in al doilea. Presimt ca o sa avem din nou un sezon extrem de slab. Clasic.

  RăspundețiȘtergere
 5. nu conteaza oricum noi daca nu sezonul asta celalat sigur cadem in B. daca nu mai se implica serios TG si RG cu sponsorizarea, scadem bugetul si implicit si performantele. insa suporteri vom avea in B cam tot atatia cati vin acum la meciurile neinteresante (chiajna, otelu, ceahlaul).

  RăspundețiȘtergere
 6. iar incepeti sa dati verdicte? a fost un simplu meci amical, un al2lea amical al zilei ..in primul meci in care s-a aliniat un prim 11 cat de cat competitiv am fost la egalitate. unii abia asteapta sa faca echipa un pas gresit ca sa vina sa dea lectii. oricum prevad un campionat cu multe echipe care se vor bate la retrogradare, un campionat cu echipe fara bani, un campionat slab valoric. din cate vad ca se vorbeste la televizor unii deja ii canta prohodul rapidului si cu trecerea timpului tot mai multe echipe se vor duce in jos.

  RăspundețiȘtergere
 7. In primul meci am jucat cu a 2a echipa a cfr-ului... nu a fost niciun titular de al lor

  RăspundețiȘtergere
 8. stiti cumva daca baietii au primit cateva zile libere inaintea inceperii campionatului? ca l-am vazut acum vreo 2 ore pe unul dintre jucatori ca-si ducea mai multe bagaje la masina :(. sper sa nu fie vorba de inca o plecare.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.