Ioan Horoba criticat de suporteri

Presedintele Gazului Ioan Horoba , a fost criticat de catre suporteri de mai multe ori in partida pe care Gaz Metan Medias a disputat-o acasa in fata echipa Soimii Pancota. In cele 2 etape jucate de gazisti pe teren propriu cu Unirea Tarlungeni si Pancota au fost prezenti in tribune in total 900-1000 de spectatori. Daca la primul meci cu echipa din judetul Brasov biletul a fost 5 ron, pentru cel cu Pancota , pretul unui bilet a crescut la 10 ron .

In urma cu 3 sezoane , Ioan Horoba i-a facut aurolaci pe suporterii Gazului care i-au cerut sa plece de la Medias.

6 comentarii:

 1. In nocturna biletul este 10 RON iar pe zi 5 RON :))) . Am asistat la primele meciuri ale echipe de acasa, si nu am fost foarte multumit de rezultate, chiar si victoriile trebuie sa fie mai convingatoare. Din cite am vazut, jucam doar in 8 jucatori de camp, juniorii nostrii sint foarte slabi. Cert este ca echipele din B care ne-au calcat pragul sint foarte slabe, banuiesc ca mari diferenta nu sint si la celalate echipe cu care vom juca, deci, daca vom juca mai ferm si cu mai multa calitate, promovarea in Liga1 nu trebuie sa fie o problema.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asta e o explicatie pentru care meciurile sunt asa stranse: prezenta juniorilor. Fortele din teren se echilibreaza, dar asta e un lucru bun.Ii obliga pe conducatorii romani sa investeasca in echipe secunde.E o rusine ca Steaua sa nu aiba echipe de juniori sau nici macar echipa a doua.

   Ștergere
 2. odata cu retrogadarea echipei trebuia schimbat horoba si balaur cu tandemul parvulescu-pustai-medieseni adevarati.

  RăspundețiȘtergere
 3. Toti va plingeti aici ca juniorii sunt slabi si ca nu au valoare,dar stau si ma gandesc cand evoluam in liga 1 multi comentau pe aici ca de ce tot aducem fotbalisti straini slabi si nu promovam tinerii nostri juniori! Päi iatä räspunsul domnilor suporteri!!Nu aveau valoare de liga 1 si acum vedem ca nici de liga 2 nu au valoare!Acum läsind la o parte valoarea juniorilor care nu au saracii nici o vinä ca au fost aruncati in focul meciurilor din liga 2,stau si mä intreb oare la MEDIAS cine raspunde cu adevarat de grupele de copii si juniori??Antrenorii fac selectiile pe bune s-au pe ochi frumosi!Päi dacä tot nu se lucreazä competent la nivelul juniorilor si nu am putut gasii 3-4 juniori de valoare ,atunci mai bine renuntäm la sectiile de copii si juniori la fel cum si Steaua a renuntat!S-au dati afarä acesti inconpetenti antrenori de la juniori si adusi altii care fac selectiile pe bune si investesc pasiune si dragoste, nu spägari si..... sa nu spun mai mult!Päcat!Cineva mai sus scria ca deaceia Gazul intimpinä probleme in joc deoarece joacä in fiecare meci in 8 jucätori deoarece juniorii sunt inexistenti pe teren!Bine dar chiar toate celelalte echipe au juniori buni si doar noi nu avem??Päi la Pincota, Tarlungeni si mai stiu ieu care echipe comunale au juniori buni??

  RăspundețiȘtergere
 4. Pâi cine sa-i invete pe acesti juniori sa joace fotbal ? Tulinschi ? Panazan ? Singurul antrenor competent a fost dat la o parte ( Solomon ) ....Munteanu si Parvulescu de sub aripa lui au promovat . Restul sunt numai umpluturi .

  RăspundețiȘtergere
 5. tot prostii vorbest mai anonym!!!!!!!!!

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.