Primele plecari de la Gaz Metan

Conducerea clubului Gaz Metan Medias s-a despartit in aceasta dimineata de doi jucatori , un mijlocas si un atacant , fiind vorba de Costin Gheorghe si Vitinho Medeiros.
In cei doi ani petrecuti la Medias , Costin Gheorghe a evoluat foarte putin pentru trupa medieseana , in timp ce brazilianul Vitinho Medeiros a evoluat in 71 de partida , marcand 8 goluri .

11 comentarii:

 1. Nu e o pierdere ! Sa speram ca vor veni si jucatori noi!

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte bine!!! pacat de costin ca e talentat dar e indolent. si-a ratat si asta cariera de fotbalist.

  RăspundețiȘtergere
 3. Aduceti-l pe Saife Alami de la Dunarea Calarasi , fotbalist de valoare . L-am urmarit in meciul de azi cu Farul.

  RăspundețiȘtergere
 4. Vitinho a fost o dezamagire, talent avea dar nu inteleg de ce se accidenta asa des. Nu stiu cum se face pregatirea fizica la noi dar omul asta cum intra cum se rupea. Gheorghe , asa cum spunea un confrate mai sus putea mult mai mult dar parca isi refuza singur fotbalul. Mie nu mi-e de cine pleaca , mi-e de cine vine , ca avem un impresar rezident in Cluj , ceva ruda cu presedintele Horoba , care ne aduce numai potcoave de cai morti. Aici e problema , nu ce dam , ce luam baieti, ca in ultimii ani am luat numai Vukadinovic, Mujdragic, Aganovic, Kratovhil, Syzlagyi si alte nume sonore care ar fi trebuit sa vina ei cu bani de acasa pentru onoarea de a imbraca tricoul Gazului . Fotbalisti ar fi , numai ca noi la transferuri suntem asi. Noroc cu Jozsi Biro ca l-a vazut acum vreo 8 ani pe Eric , adus la pachet cu Grillo si Cairo , ca am mai vazut si noi un picut de fotbal la Medias . Ce fundas era Grillo asta ! Pacat ca nu s-a acomodat nevasta-sa la viata trepidanta din Medias. Ar mai trebui sa plece domnul Buziuc , Visa sau Abrudan , pe domnul Florean nu l-am vazut jucand dar pana cand se coc prunele iara tot intra el o repriza. se pare ca avem vreo 32 in lot dar nu ii stiu decat pe vreo 16 , si tot merg la meci la Gazu de vreo 30 de ani , daca ii stiti voi pe ailalti 16 poate ma ajutati. Oricum e treaba grea sa cerni echipa .

  RăspundețiȘtergere
 5. Vitinho a fost o dezamagire, talent avea dar nu inteleg de ce se accidenta asa des. Nu stiu cum se face pregatirea fizica la noi dar omul asta cum intra cum se rupea. Gheorghe , asa cum spunea un confrate mai sus putea mult mai mult dar parca isi refuza singur fotbalul. Mie nu mi-e de cine pleaca , mi-e de cine vine , ca avem un impresar rezident in Cluj , ceva ruda cu presedintele Horoba , care ne aduce numai potcoave de cai morti. Aici e problema , nu ce dam , ce luam baieti, ca in ultimii ani am luat numai Vukadinovic, Mujdragic, Aganovic, Kratovhil, Syzlagyi si alte nume sonore care ar fi trebuit sa vina ei cu bani de acasa pentru onoarea de a imbraca tricoul Gazului . Fotbalisti ar fi , numai ca noi la transferuri suntem asi. Noroc cu Jozsi Biro ca l-a vazut acum vreo 8 ani pe Eric , adus la pachet cu Grillo si Cairo , ca am mai vazut si noi un picut de fotbal la Medias . Ce fundas era Grillo asta ! Pacat ca nu s-a acomodat nevasta-sa la viata trepidanta din Medias. Ar mai trebui sa plece domnul Buziuc , Visa sau Abrudan , pe domnul Florean nu l-am vazut jucand dar pana cand se coc prunele iara tot intra el o repriza. se pare ca avem vreo 32 in lot dar nu ii stiu decat pe vreo 16 , si tot merg la meci la Gazu de vreo 30 de ani , daca ii stiti voi pe ailalti 16 poate ma ajutati. Oricum e treaba grea sa cerni echipa .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. din ce am auzit de la cineva din echipe i s-a descoperit o boala la oase sau muschi.. ideea e ca sufera de o boala care-l face foarte fragil, de aici accidentarile dese si poate de aici evolutiile slabe. are fizic bun, jucator cu statura, are ceva tehnica, pentru romania era numai bun dar asta e.. ghinion. cat despre veniri, personal sunt optimist. l-au adus pe alex zaharia, jucator talentat a avut el ceva probleme cu accidentarile dar talentul i-a ramas. daca are putina sansa sa nu se accidenteze cu sguranta o sa fie un plus pentru echipa. si simplu fapt ca au fost in probe jucatori ca morar si predescu se vede ca se incearca aducerea jucatorilor de un nivel bun. jucatori de liga 1, cu experienta cu meciuri destule in liga 1.probabil o alta venire e si radu zaharia :) lumea vorbeste ca deja s-ar antrena cu echipa, acum nu se stie daca va si semna sau se antreneaza doar sa ramana in forma si isi va cauta in ianuarie un nou contrat pe undeva.

   Ștergere
 6. echipa contra celor de la mioveni
  Greab - R. Romeo, Abrudan (cpt.), Elton, Buzean - I. Crisea, Băjeanu - Al. Munteanu, M. Stancu, Olaru - Figliomeni
  Rezerve: Botoşer - Vişa, Trif, Bic, Şuşu, Florean, Llullaku

  Hai gazu!!!!

  RăspundețiȘtergere
 7. ar fi un gest de ONOARE ca Grozavu sa-si prezinte DEMISIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. :))))) de ce? ca incerca sa promoveze cu o echipa la care majoritatea jucatorilor sunt de divizia B sau C. de parca el a ales jucatorii astia in vara. de asta multi antrenori nu accepta sa preia echipe in plin campionat. daca pleaca si grozavu.. e clar ca nu mai avem sanse de promovare. o sa-l puna pe somfalean si o sa stam multi ani in B. meciul de astazi probabil i-a demonstrat lui grozavu pe ce jucatori se poate baza. si in iarna ...curatenieeeeeee!!!!!!!

   Ștergere
  2. anonim esti un Bobitoc @@@@@@@@@@@@ !!!!!!!!!!!!!!!!!

   Ștergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.