Concurs: Castiga tricoul jucatorului Ionut Buzean

Concurs: Castiga tricoul jucatorului Ionut Buzean.Ce trebuie sa faci este sa dai LIKE la pagina de Facebook https://www.facebook.com/GazMetan/  si SHARE la postarea de pe pagina echipei. Concursul se va incheia pe data de 1 Februarie 2016.Castigatorul va fi ales prin extragere automată cu random.org.
In concurs vor intra doar persoanele care respecta cerintele de mai sus.

11 comentarii:

 1. SI NOI CEI VECHI CARE AM DAT LIKE ACUM CATIVA ANI, mai dam un share, AVEM SANSE?

  RăspundețiȘtergere
 2. ionu, lasa-ne tata ca ai pacalit destul! serios e timpul sa iti vezi de afaceri, ne incurci rau!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. zi un meci, doua, trei in care a incurcat, in care s-a vazut ca nu mai poate. va treziti si voi toti copiii la care nici nu li s-a uscat bine cerneala pe buletin sa dati verdicte. Vii cu vorbe proaste.. gen "lasa-ne tata". stergeti mucii de la nas si masoara-ti cuvintele. buzean e unul din jucatorii care au jucat constant bine. vrei sa joace fundas stanga cu "primarul"??? ati inebunit la cap. Chiar si cu toate prostiile pe care le-a facut pompi, echipa ar trebui sa inceapa titular cu pompi, buzean si in scurt timp si cu iuli cristea ...si pe urma sa se mai completeze cu jucatori pe alte posturi.

   Ștergere
  2. Ai dreptate, Ionut Buzean a fost un reper în echipa GMM , aduceți-vă aminte câţi fundaşi stânga ne-a tot adus nea Horoba numai ca să îl scoată din echipă : Szilágyi, Kratovil, Marovic, oameni care nu au jucat mai bine decât Ionuț . Pentru cei care nu cunosc şi vorbesc prostii , Ionuț Buzean a fost vocea din vestiar , omul care ţinut piept conducerii , omul care a avut curajul să ridice vocea la străinii din lot care făceau figuraţie pe bani frumoşi. Promovăm cu medieşenii nostru , cu Buzean , cu Pompi , cu Cristea..... Hai Gazuhhh . Gazistule , ce ştii , cum e cu venirea lui Pârvulescu ?

   Ștergere
  3. Dacă a-ţi şti voi ce om este Ionuţ Buzean...celor care comentează fără să ştie ceva despre OMUL Buzean, îi invit să tacă!

   Ștergere
  4. Dacă a-ţi şti voi ce om este Ionuţ Buzean...celor care comentează fără să ştie ceva despre OMUL Buzean, îi invit să tacă!

   Ștergere
  5. Exact.Comenteaza doar cei care sunt suporteri ocazionali.

   Ștergere
 3. Dar ce aveti fraților toti cu "primarul''???...mi se pare un jucător talentat....va e frica ?...e mediesan si el! Toată stima pentru Buzean. Hai gazuuuu... Hai promovarea.....

  RăspundețiȘtergere
 4. ionu a fost vocea din vestiar dar el nici macar nu aude:)) ce aveti ma baietii? un fricos care nici macar nu trece mijlocul terenului

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.