Stadionul din Medias gazduieste 2 partide

Datorita gazonului cat si a conditiilor foarte bune ale stadionului Gaz Metan , Mediasul ar putea gazdui 2 partide oficiale pe data de 19 martie si 29 martie.
Cu probleme la stadionul din Cluj Arena acolo unde vestiarele au fost modificate in sali de forta, formatia Universitatea va fi nevoita sa isi dispute meciul cu Baia Mare din campionat pe un stadion strain.
Deoarece echipa Gazului va sta etapa urmatoare, castigand la ''masa verde'' partida impotriva Caransebesului,  prima optiune ar putea fi stadionul din Medias, acolo unde ''studentii'' si-au jucat partidele de pe teren propriu in urma cu 5 ani.

O noua partida oficiala pe gazonul mediesean va avea loc pe data de 29 martie , intre Nationalele Under 21 a Romaniei si a Tarii Galilor , intr-o partida pentru preliminariile Campionatului European 2017.

9 comentarii:

 1. ar fi ceva de vis pentru oras ca sa joace NATIONALA UNDER 21 LA medias!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. n-ar fi o premiera ca Nationala U21 sa joace la Medias! in septembrie 2011 s-a jucat ROMANIA U 21 - LETONIA U21 = 2-0 ! meci frumos ! ar fi frumos sa se joace din nou aici !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Exact, si Sergiu Muth a fost capitan de echipa in acel meci, si nu numai in acela! Ar fi o mare bucurie pentru noi, pentru cei care "respiram" fotbal!

   Ștergere
 3. se joaca sigur! in legatura cu u cluj nu stiu, dar romania joaca 100% in 29 martie :)

  RăspundețiȘtergere
 4. u cluj nu joaca la Medias deoarece Baia Mare a refuzat aceasta varianta.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mai bine joaca prostii pe sintetic in Cluj....

  RăspundețiȘtergere
 6. Păcat că nu joaca U la Mediaș. Aici au condiții mult mai bune ca la Jucu. Nu îi înțeleg pe cei de la Baia Mare, n-au bani de benzina pentru 150 de km în plus?

  RăspundețiȘtergere
 7. http://m.prosport.ro/sport-life/special/suporterii-platesc-aceiasi-bani-mult-intra-stadioane-tva-bilete-scazut-5-amicalul-spania-frf-aplicat-reducerea-vip-uri-explicatiile-bizare-15112339 asta asa, ca tot spuneau unii pe aici ca de fapt conducerea clubului n-a făcut niciun gest pentru spectatori ca au pus de la 10 la 8 lei biletul. Uite ca nu peste tot s-a micșorat prețul biletului, deși tva-ul a scăzut.

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.