10 comentarii:

 1. Galeria a prins contur in Liga2, a fost frumos. Trebuie sa continue aderarea la GALERIE, sau cel putin in sectorul unde este GALERIA sa vina mai multi oameni. Treptat, treptat, se va inmulti GALERIA, ea trebuie sa fie "dirijorul" in tribune si sa ridice si restul publicului.
  Cred ca important este ca publicul sa fie in numar tot mai mare la stadion, tribunele vor conta in moralul echipei.

  HAI GAZU!

  RăspundețiȘtergere
 2. cel mai important la o echipa este sa aibe suporteri! galeria se va dubla fata de cum a fost in liga2, insa lasa de dorit la capitolul originalitate, cantecele originale sunt doar cele create de generatie lui RAFa, anii 90`. ceea ce canta galeria de acum sunt numai preluate de la alte echipe si schimbat doar numele echipei pt care se canta!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Majoritatea galeriilor o fac la fel.Cam toate au cantecele asemanatoare.

  RăspundețiȘtergere
 4. paul e adevarat ce am auzit ca se fac legitimatii pentru CEI CARE VOR SA SUSTINA, noua galerie?

  RăspundețiȘtergere
 5. Răspunsuri
  1. paul aduceti ceva nou la galerie, odata cu promovarea? tricouri albe, comanda la fulare, cantece, bannere ??? se vede ceva nou, o schimbare sau tot asa?

   Ștergere
  2. Tricouri am inceput sa facem , negre nu albe ca suntem Lupii Negri.Urmeaza sa facem un banner Lupii Negri.

   Ștergere
  3. super treaba asa paul, trebuie sa facem ceva sa aratam a galerie!! trebuie sa ne organizam si sa dam si niste comenzi la fulare!

   Ștergere
 6. Ma , da ziceti si voi care-i treaba asta cu Anafu si cum se va rezolva. Nu-i ok sa tii in ceata fanii gazu desi tu esti mai bine plasat si cunosti problemele.
  Salutari

  RăspundețiȘtergere

Gazistul are tot dreptul de a şterge comentariile.